Smile Designers fogászati rendelő

A Smile Designers
fogászati rendelő

A Smile Designers fogorvosi rendelő az VII. kerületben helyezkedik el, az Oktogonhoz közel, az Erzsébet krt. 58. szám alatt.

A recepció és a váró tágas és kényelmes, légkondícionált, ingyenes WIFI-t biztosítunk.

Fogászati DiagnosztikaDiagnosztika

Digitális panorámaröntgen, CBCT és az egyes fogak felvételére alkalmas, ugyancsak digitális periapikális röntgen állnak rendelkezésünkre a rendelőben, így egyetlen fontos részlet felett sem siklunk el a diagnózis felállításakor.

Hatékony fogászati TechnológiákTechnológia

Fogászati kezelőszékeink a német Sirona cég csúcskategóriás termékei. Kényelmesek, ergonónikusak, a kezelésekhez maximális segítséget nyújtanak a kezelőorvos számára.

A kezelésekhez kivétel nélkül a leghatékonyabb érzéstelenítő szereket használjuk.

A gyökérkezeléseknél a gyökérhossz meghatározás digitális apexlokátorral történik.

Műszereink sterilitásáról a német gyártmányú Sirona DAC autokláv gondoskodik.

Csúcsminőségű implantátumok

Csúcsminőségű anyagok

A tömések, gyökérkezelések és fogpótlások nagyító alkalmazása mellett készülnek, ezekhez német, svájci és japán gyártóktól beszerzett alapanyagokat használunk fel.

Implantátumaink a méltán világhírnevű svájci Straumann cég termékei. Több évtized tapasztalata alapján a legmagasabb beépülési arányt tudjuk velük elérni (98% fölötti sikeresség).

Precíz fogorvos Budapest

Precizitás

A szájsebészeti műtétek tervezését kizárólag CT  felvételen végezzük.

Ha mosolya megújítására vágyik, bizonyára szeretne biztosra menni a kezelés megkezdése előtt. A smile designersnél egyedülálló módon kétféle software-rel is szimulálni tudjuk a végeredményt, amit digitális mosolytervezésnek hívunk.