Dr. Bartha Judit

konzerváló-protetikai fogszakorvos
mosolytervező és esztétikai specialista

2012-ben diplomáztam a Debreceni Egyetemen, de mindig is nagy vágyam volt a fővárosban élni, így még abban az évben Budapestre költöztem és már a kezdetektől magánrendelői körülmények között kezdtem el itt praktizálni.

2018-ban szakorvosi képesítést szereztem a Semmelweis Egyetemen, emellett évről-évre számos továbbképzésen vettem és veszek részt a mai napig, hiszen a fogorvostudomány egy rendkívül gyorsan fejlődő ágazat, ezért elhivatottan igyekszem lépést tartani pácienseim legmagasabb szintű ellátásának érdekében. A szakmámban eddig eltöltött évek során kiváló kollégáktól tanulhattam, 5 évig mentoráltként volt lehetőségem egy munkájára rendkívül igényes és nagy tapasztalattal rendelkező protetikus szakorvos mellett dolgozni, így már korán elsajátíthattam egy olyan komplex orvosi szemléletet, mely a bizonyítékokon alapuló, precíz fogorvoslást hirdeti és a páciens rágószervének egészét gyógyítja (nem csak egy fogat!).

Számomra a fogászat hivatás, főleg az esztétikai kezelések, restauratív beavatkozások azok, amelyek a legközelebb állnak hozzám. Örömöt ad, amikor láthatom a pácienseim őszinte elégedettségét, a megvalósult elképzeléseket, ha valódi életminőségbeli javuláshoz segíthetem őket a közös munkánk révén. Hiszem, hogy a fogorvoslás lehet stressz- és fájdalommentes és napjaink technológiai hátterével ez már szerencsére könnyedén elérhető és úgy vélem, hogy alapvető is.

Nagy örömömre szolgál, hogy a Smile Designers rendelőben a legmodernebb technológiák segítségével mindezen szempontok teljesülhetnek és prémium színvonalú fogorvosi munkák születhetnek egy szakmailag felkészült és emberileg is támogató csapat segítségével, mindezek révén a szakmámat szinte hobbiként művelhetem.

Győrfi doktorhoz hasonlóan az én felmenőim között sem voltak szakmabeliek, de talán pont ez volt számomra az a hajtóerő, ami végigvezetett eddigi pályámon. Már általános iskolásként tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, hiszen az én szememben a fogorvoslás magában foglalja a művészi alkotás, az orvosi segítségnyújtás és a mérnöki tervezés-kivitelezés lehetőségét.

image0 (2)