Fogorvosi ellátás a COVID-19 járvány alatt

Maximális védekezés a
koronavírus ellen

A Smile Designers fogászati rendelő a következő intézkedéseket hozta az új típusú koronavírusjárvány miatt a fertőzések kockázatának minimalizálása miatt:

1. Amennyiben koronavírusfertőzésre utaló tünetei vannak (láz, száraz köhögés, ízérzés és/vagy szaglás átmeneti elvesztése), átmenetileg nem tudjuk Önt fogadni. Kérjük, mielőtt időpontot kérne, ezt vegye figyelembe!

2. A páciensek berendelésnél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy 1 páciensnél ne tartózkodjon több a rendelő területén. Kérjük pácienseinket, hogy lehetőség szerint kísérő nélkül jelenjenek meg a rendelésen!

3. A recepciós pultnál kézfertőtlenítő adagolót helyeztünk ki, ezt érkezéskor és távozáskor is kérjük használni! A váróban a kezelés megkezdéséig szájmaszk viselése kötelező (ezt biztosítjuk, ha Ön nem rendelkezik szájmaszkkal)!

4. Érkezéskor megmérjük az Ön testhőmérsékletét érintésmentes hőmérővel.

5. Kiemelt figyelmet fordítunk – ahogy eddig is – a rendelő felületeinek fertőtlenítésére. Ezen túlmenően 2020. júniusától nagyteljesítményű aeroszol elszívó berendezéssel, és ionizáló plazmalégtisztító berendezéssel csíramentesítjük a rendelő levegőjét.

6. Amely beavatkozásoknál erre lehetőség van, ott kofferdám izolálást használunk, amely egyéb előnyös tulajdonságai mellett megakadályozza a páciens szájüregi flórájának szóródását a rendelő levegőjébe.

7. A kezelőszemélyzet FFP2-es szájmaszkkal és szemüveggel védekezik a fertőzés ellen.