mainpage2 | Smile Designers

PRÉMIUM FOGORVOSI RENDELŐ

Budapest belvárosában

Legyen Önnek is szép, hibátlan és foghiány nélküli mosolya!


Bejelentkezem konzultációra >>

Esztétikai megoldások: fogfehérítés, fogszínű tömések, kerámia héjak és fémmentes koronák

Sokan álmodoznak arról, hogy szép, egészséges mosolyuk legyen. Sok esetben megoldás lehet egy professzionális, rendelőben végzett fogfehérítés. Ha valaki ennél többet szeretne, akkor számos lehetőség áll rendelkezésre: a kuszán álló, torlódott fogakat sorba lehet állítani, a régi töméseket és koronákat ki lehet cserélni, esetleg kerámia héjakat lehet tenni az elülső fogakra. Aki belevág egy ilyen kezelésbe, pontosan szeretné tudni, hogy meddig fog tartani, mennyibe kerül, és mindenek előtt, hogy milyen lesz a végeredmény. Referenciamunkákon mutatjuk be a lehetőségeket. A Smile Designers-nél vizuálisan (fotó-szimuláción) és modellen is meg tudjuk tervezni a kívánt végeredményt – ez a smile design, vagyis mosolytervezés.

Fix fogpótlások implantátummal, fogászati híddal vagy stabilizált kivehető pótlásokkal

Napjaink legkényelmesebb és leghosszabb távú fogpótlását fogászati implantátumok behelyezésével tudjuk biztosítani. Tény, hogy ez az orvosi csúcstechnológia nem a legolcsóbb megoldás, viszont a kezdeti nagyobb anyagi ráfordítás hosszú távon jobban kifizetődik. Természetesen a Smile Designersnél elérhetőek a már hagyományosnak tekinthető fogpótlások is, méghozzá garantált csúcsminőségben. Ilyenek a kerámia hidak, körhidak és a stabilizált, részlegesen kivehető pótlások illetve a teljes protézisek.

Ne halogassa fogászati problémái megoldását!

Kérjen időpontot MOST >>

A bizalom útja

Gyakran tapasztaljuk, hogy pácienseink többsége tele van rossz élménnyel, aminek az eredője általában az iskolafogászat. A Smile Designers alapvető koncepciója a bizalomépítés és a humánus bánásmód; kiszolgáltatottság-érzés így hatékonyan csökkenthető. Természetesen a fogorvos meglátogatása soha nem lesz olyan élmény, mint amikor masszázs-szalonba készül az ember. De a megfelelő érzéstelenítéssel, gyors, hatékony és precíz munkavégzéssel minimálisra csökkenthető a kezeléssel járó kellemetlenség érzete és időtartama. Büszkék vagyunk rá, hogy a kezdetben rettegő pácienseink a kezelések végére megnyugszanak, és biztos kezekben érzik magukat.

budapest-fogorvos

Végtelen történet?

Határozottan nem! A Smile Designersnél nem szükséges hetekig, hónapokig ideiglenes tömésekkel szaladgálni a fogorvoshoz. Fontos az idő- és költséghatékonyság! Már senkinek sincs ideje és pénze kétnaponta a fogorvosnál ücsörögni. Nálunk a kezelési tervek diagnosztikán, méréseken, és sok tapasztalaton nyugszanak. A tömések egy ülésben elkészülnek, a gyökérkezelések maximum két alkalmat igényelnek, a fogtechnikai munkák is hamar, határidőre készen vannak.

fogimplantatum-budapest
  • Before-slider
    After-slider
    Előtte slider Utána

További referencia-esetekért kattintson ide:

Előtte-utána fotók >>