Bejegyzések

Beyoncé mosolya

By: | Tags: | Comments: 0 | január 25th, 2022

Nagyon sokan hozzák az első konzultációra Beyoncé fotóját – hogy pontosan ugyanilyen mosolyt szeretnék! – meséli dr. Győrfi András, a Smile Designers klinika vezető fogszakorvosa.

De miért ennyire népszerű az énekesnő, ha a héjkerámiás mosolytervezésről van szó?

Az elmúlt néhány évtizedben az esztétikai fogászat hihetetlenül népszerűvé vált, nemcsak a hírességek, de a nagyközönség körében is, ma már bárkinek lehet sztármosolya!  A celebek iparágát (jogosan vagy jogtalanul) az imidzsük határozza meg. Egy nem túl vonzó kép, amelyen az illető épp egészségtelen ételeket eszik, akár az egész internetet bejárhatja, és testképüket és a súlyukkal kapcsolatos küzdelmeiket a média ugrásra készen figyeli. Nem csoda, ha a hírességek az esztétikai fogászathoz fordulnak, hogy a millió dolláros mosolyért már ne kelljen aggódniuk!

Mint manapság a legtöbb sztártól, Beyoncétől sem idegen a közösségi médiában való szereplés. Felületein szívesen villantja meg tökéletes mosolyát, és valóban ékkőként ragyognak vakítóan fehér fogai, melyet még jobban kiemel a bőre színe – mégis harmonikus összhatást kelt az egyébként is gyönyörű díva.

A sztárok trendeket teremtenek, és nem kivétel ez alól a kerámia héjakkal megvalósított, tartós kozmetikai fogászati kezelés eredményeként elért vakító mosoly sem.  A hírességek csillogó, tökéletes fogsora tehát ma már senki számára nem elérhetetlenek!

A hírességek minden nap igen nagy erőfeszítéseket tesznek azért, hogy a külsejük tökéletes legyen. Egy esztétikai fogászatban profi  fogorvos képes a héjak testreszabására,  egy szakértő gyakorlatilag bármilyen mosolytervet képes létrehozni: a szexi és kifinomult, a játékos-, sztár-, vagy akármilyen más jellegű mosoly kialakítást is. A legtöbb, szakmája iránt elkötelezett fogorvos a mosoly tervezésekor arra bíztat, hogy hosszú távon gondolkodjunk új megjelenésünkkel kapcsolatban! Bátran játsszunk a sminkkel vagy a ruhával, a mosollyal kapcsolatban pedig arra törekedjünk, hogy az a személyiségünkhöz, tónusainkhoz, kialakult stílusunkhoz tökéletesen passzoló legyen, és ha lehet, tartsuk meg természetesnek.

Imádjuk Beyoncét – nem csak a csodálatos, mindenkit elvarázsoló mosolya miatt, hanem azért is, mert korábban osztott már meg fogápolással kapcsolatos tartalmat is az instáján.  A klipben a szupersztár énekesnő – tündéri, akkor hároméves kislányával, Blue Ivy-val együtt – fogselymet használt! A háttérben egy énekes (aki eléggé Jay-Z-re hajaz) a „flossin’…flossin’…” mondatot ismételgeti, miközben anya és lánya látszólag a ritmus ütemére a napi kiegészítő fogápolást gyakorolják: https://bit.ly/3tWmasu

Tudd meg, hogyan zajlik nálunk a mosolytervezés, és hogy fogorvosaink mennyi mindenre figyelnek oda, amikor a hozzád illő mosolyt közösen alkotjátok meg:

Bemutatom a fogorvosodat (aki megalkotja a hozzád illő mosolyt)